Nyheder Samling Leksion om øl Øllink
Bryggerihistorie Faq Mail Forsiden
Eksempel på en ølsmagning Mit kendskab til øl Referanceliste

Ølsmagning

Hvem er jeg:

Jeg har i over 20 år samlet på øl. I dag har jeg en samling på over 2000 styk.

Ved siden af at samle på øl, er jeg også begyndt at interessere mig for bryggerihistorie, og nærmest alt andet omkring øl.Torsten Hansen

Jeg har brugt utallige timer på Landsarkiverne for at finde oplysninger om gamle bryggerier, og jeg har travet adskillige gamle aviser, blade, bøger og brochurer igennem for at udvide min viden om emnet.

Jeg har været bestyrelsesmedlem i Danske Ølsamlere, og senere redaktør af foreningens blad.

I 2000 stiftede jeg en lille smageforening - Skum og Skæg. Vi er fire gode venner som mødes i hyggeligt lag og smager på god øl.

I 2002 stiftede jeg Tordenkalvens Øllaug (Tordenkalven.dk), foreningen har tilformål at fremme kendskabet til godt øl. Et år efter havde foreningen godt 50 medlemmer. Jeg er stadig formand i foreningen.

I 2006 stiftede jeg øl-engros firmaet Ølbilen, hvor igennem jeg distribuerede forskellige hovedsagelig danske øl til specialforretninger. Jeg lukkede firmaet i 2014.

Må min egen side jo-hansen.dk/beer kan du finde nyheder om øl og bryggerier. Indholdet begejstrede i 2000 webmasteren på ale.dk så meget, at han foreslog, at jeg også lagde indholdet på ale.dk som ølnyheder. I mange år derefter lagde jeg derfor nyheder på Danske Ølentusiasters hjemmeside ale.dk

Har du spørgsmål, eller ønsker at arrangere en ølsmagning, så kontakt mig her.

Tilbage til Ølsmagnings første side.

Tilbage til siden om en ølsmagnings indhold.

Referenceliste