Nyheder Samling Leksion om øl Øllink
Bryggerihistorie Faq Mail Forsiden
Eksempel på en ølsmagning Ølsmagning Referanceliste

Ølsmagning

Jeg har i over 25 år samlet på øl. I dag har jeg en samling på over 3000 styk.

Siden 2001 har jeg holdt flere hundrede ølsmagninger over hele landet, så jeg har været med i det meste af den ølrevolution Danmark har oplevet.

   

Har du spørgsmål, eller ønsker at arrangere en ølsmagning, så kontakt mig her.

Ved siden af at samle på øl, er jeg også begyndt at interessere mig for bryggerihistorie, og nærmest alt andet omkring øl.

  Torsten Hansen  

Jeg har brugt utallige timer på Landsarkiverne for at finde oplysninger om gamle bryggerier, og jeg har travet adskillige gamle aviser, blade, bøger og brochurer igennem for at udvide min viden om emnet.

Jeg har været bestyrelsesmedlem i Danske Ølsamlere, og senere redaktør af foreningens blad.

I 2000 begyndte jeg at lave nyheder til Danske Ølentusiasters hjemmeside ale.dk. Det fortsatte jeg med i mere end 10 år, hvor jeg ikke længere følte, at jeg havde tid til det.

I 2000 stiftede jeg en lille smageforening - Skum og Skæg. Vi er fire gode venner som mødes i hyggeligt lag og smager på god øl.

I 2002 stiftede jeg Tordenkalvens Øllaug (Tordenkalven.dk), foreningen har tilformål at fremme kendskabet til godt øl. Et år efter havde foreningen godt 50 medlemmer. Jeg er stadig formand i foreningen.

I 2006 stiftede jeg øl-engros firmaet Ølbilen, hvor igennem jeg distribuerede forskellige hovedsagelig danske øl til specialforretninger. Jeg lukkede firmaet i 2014.

 

Har du spørgsmål, eller ønsker at arrangere en ølsmagning, så kontakt mig her.

Tilbage til Ølsmagnings første side.

Tilbage til siden om en ølsmagnings indhold.

Referenceliste